strom

Spar på strømmen ved at streame på din laptop frem for dit TV

Sponsoreret artikel

De færreste er i tvivl om, at et TV har et stort forbrug af strøm. Hvis du er én af de personer, der er glade for at se film og serier på Netflix, så bruger du – med stor sandsynlighed – også dit TV en del. Det betyder også, at du bruger en del strøm, som ikke blot kommer til at fremgå på din strømregning, men som dertil også har stor indflydelse på miljøet.

Hvis du gerne vil spare på strømmen, kan du i stedet vælge at streame på din laptop i stedet for på dit TV. En sådan enhed bruger nemlig mindre strøm, og har du f.eks. ladet den op på arbejde eller i skole, så vil du ikke skulle bruge strøm i løbet af det første lange stykke tid. Derfor er det også en fremragende måde at spare på dit strømforbrug.

I og med, at samtlige streamingtjenester oprindeligt har været tiltænkt nettet, så er det ikke noget, der vil ende med at begrænse dig med hensyn til andet end en mindre skærm. Dog vil du typisk have skærmen tættere på dig og du vil derfor have stort set samme oplevelse – mange finder endda ud af, at de virker mere koncentreret om det, de ser.

Alle typer af streaming på TV’et bruger meget strøm

Det er ikke kun streaming af film og serier på tjenester om Netflix, HBO og Viaplay, der bruger meget strøm. Det gør sig gældende for alle typer af streaming, hvad end du er glad for at se gaming-streams på Twitch eller du ofte følger med i anbefalingerne hos Morethanaclub. Derfor er det også en god idé, at du i stedet begynder at bruge din laptop.

For mange virker det som om, at deres TV ender med at blive overflødigt. Det er dog slet ikke tilfældet. Det kan du f.eks. vælge at tage i brug, hvis hele familien eller blot du og din partner er samlet i stuen, for at se en god film med te og kage. Er der blot tale om en serie, der kører som en form for baggrundsstøj, så er det blot spild af en masse strøm.

Spar miljøet og din egen pengepung

Ikke nok med, at det er noget, der er med til at skåne miljøet, da du skærer ned for dit strømforbrug, som har en stor og alvorlig konsekvens for miljøet, så er du faktisk også med til at skåne din egen pengepung. Ved at du bruger mindre strøm, så får du naturligvis også en mindre strømregning, hvilket betyder, at du for flere penge til f.eks. caféture.

Det betyder, at hvis ikke, du ønsker at gøre det for at skåne miljøet, så kan du i stedet vælge at gøre det for at spare penge på din strømregning. Langt de fleste synes, at det er ærgerligt, at skulle slippe flere tusinde kroner, når deres regning kommer. Er det også noget, du kender til, så er dette en løsning, der kan spare dig for en del penge.

Check Also

Spar penge og spar på emballagen

En meget stor miljøsynder, som i de seneste år har fået meget opmærksomhed, er emballage. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *