Skån miljøet og spar penge med træpiller

Sponsoreret artikel

Mange bruger meget mere varme end de forventer, når de flytter ind i et nyt hus. Vi præsenterer derfor en god og solid løsning til dem, som ønsker at spare penge og skåne miljøet på én og samme tid.

Træpiller er det ideelle valg til dig, som ønsker at spare gode penge – specielt i disse tider hvor priserne på fossile brændstoffer er skudt meget i vejret. En tommelfinger regel er, at bruger man 2000 liter olie om året, vil man i gennemsnit spare mindst 10.000 kr. om året med træpiller.

Ønsker du opvarmning med træpiller, kræver det blot et træpillefyr. Et træpillefyr er et anlæg, der består af et træpillemagasin, en kedel og en brænder. Træpillerne fyldes i magasinet og fra magasinet føres træpillerne automatisk over i brænderen. Det er en særdeles nem løsning, da du kan koble det til husets eksisterende varmesystem uden de store problemer og udgifter. Investeringen i træpillefyret kan normalt tjene sig hjem i løbet af 2-4 år.

Fordele ved træpiller

  • En typisk familie i et almindeligt familiehus vil typisk spare halvdelen af sine varmeudgifter ved at vælge et træpillefyr.
  • Træpiller er CO2 neutrale, hvilket vil sige, at forbrændingen ikke bidrager til drivhuseffekten og den globale opvarmning. Derfor er træpiller et særdels godt og miljørigtigt alternativ til fossile brændstoffer som olie og gas. Derudover forurener træpiller heller ikke, da pillefyret forbrænder størstedelen af træpillerne.
  • Foruden dette, får du med et nyt træpillefyr den samme varmekomfort som du er vant til med olie- eller gasfyring.

OBS: Er du bosat i et område med tilslutningspligt, skal du i stedet vælge fjernvarme, da det er lovpligtigt. Derudover skal du være opmærksom på kvaliteten af træpillerne. Ikke alle træpille-producenter er lige gode og du kan dermed risikere at opleve op til 25 % smuld i poserene, hvis pillerne ikke bliver behandlet forsigtigt under transporten (Det løse smuld kan være medvirkende til en lavere brændværdi). Tjek derfor ALTID kvaliteten, før du køber! Få mere information omkring træpiller hos Greenii.dk. Hos Greenii er du altid sikret kvalitetstestede træpiller i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

 

 

Check Also

4 tips til en grønnere hverdag

Nu mere end nogensinde er det utrolig vigtigt, at vi sørger for at omdirigere vores …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *