Sådan sparer du penge og miljøsikrer dit hjem

Sponsoreret artikel

Er du netop flyttet for dig selv og synes, at TO DO-listen over alle de ting, du skal have købt er lang? Og bekymrer du dig samtidig for miljøet og ønsker at investere i ting, der både hjælper pengepungen og tager ansvar for miljøet? Så er det en god idé at læse med her, hvor der er et par tips til, hvordan du kan spare penge på dit hjem.

Energibesparende produkter

Hvis du skal til at investere i nye hårde hvidevarer, kan du med fordel kigge på linjen af energivenlige produkter. De findes i en bred vifte af modeller, hvad enten der er tale om køleskabe, opvaskemaskiner, vaskemaskiner eller noget helt andet. Som forbruger kan vi se, at produktet er energivenligt ved at kigge på energimærket, som for eksempel er angivet ved A++.  Fordelen ved disse produkter er, at de hjælper dig med at spare penge på længere sigt. Ulempen er, at de i første omgang koster lidt mere, så man er nødsaget til at tænke totaløkonomi, hvis det skal give mening på budgettet.

Tænk i de små detaljer

Du kan nå langt både på den økonomiske konto og miljøkontoen, hvis du investerer, i de rigtige produkter. Det giver ligeledes mening at tænke i de mindre detaljer, når du vil miljøsikre dit hjem. En lille ting som dine pærer, er ofte noget af det, der bruger rigtig meget energi. Her kan du med fordel udskifte dem til energisparende pærer. En anden ting, som kan hjælpe dig med at spare på energien, er dine gardiner. Du tænker måske mest på dem som en pynteting, men hvis du investerer i de rigtige gardiner, kan de hjælpe dig med at holde på varmen i dit hus. Mulighederne er mange indenfor gardin-verdenen. Du kan med fordel skifte de gamle gardinerer ud med smarte rullegardiner, der både pynter, er praktiske og hjælper med at holde på varmen.

Spar på energien

Der er mange penge at spare, hvis blot du tænker i miljøvenlige baner, når du bruger dine hvidevarer. Eksempelvis kan du skære en stor del af din elregning, hvis du hænger tøjet udenfor, når det skal tørre – i stedet for konsekvent at anvende tørretumbleren. Tøjet kommer desuden til at dufte bedre, hvis det har hængt til tørre udenfor.

Lad desuden også være med at vaske, hvis ikke du har en fuld vask. Det er for dyrt – og det er ikke godt for miljøet, hvis ikke du bruger ressourcerne.

Check Also

Dét indeholder drømmehuset i 2015

Hvordan ser drømmehuset ud i 2015 og hvad indeholder det? Det forsøger vi at give …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *