Sådan får du en billig varmeregning i 2015

Sponsoreret artikel

Drømmer du om en billigere varmeregning i det kommende år? Er du i tvivl om, hvad du skal gøre for at spare flere penge? I så fald er denne artikel lige noget for dig.

I artiklen kan du læse om tre forskellige måder at sænke din varmeregning på uden, at du nødvendigvis skal bruge mindre varme. De forskellige tips egner sig især godt til dig, der bor i et lidt ældre hus. Dog kan tipsene også sagtens bruges i nyere huse, men effekten vil alt andet lige være største i lidt ældre hjem.

Køb olie der hvor det er billigst

Hvis du har et oliefyr som varmekilde, kan du spare mange penge ved at købe olien, der hvor den er billigst. Umiddelbart kan det godt være lidt svært at finde billig olie, men med et par søgninger på Google kan du komme rigtig langt.

Brug internettet og Google til at finde billige leverandører af olie og få et godt tilbud fra dem.

Overvej en varmepumpe med henblik på grønnere og billigere varme

En anden god og effektiv måde til at få en billigere varmeregning på er varmepumper. Med en varmepumpe kan du næsten få gratis varme, da den danner varmen på baggrund af den luft, der findes udenfor.

Udover at varmepumper sparer dig for mange penge, er den også med til at gøre miljøet grønnere, da den jo som sagt hovedsagligt laver varme af luften udenfor.

Læs mere om varmepumper her.

Giv din bolig en omgang efterisolering

Hvis du bor i en lidt ældre bolig, har du typisk rigtig mange penge at spare ved at efterisolere den. Efterisolering af boligen vil få dit hjem til at blive meget bedre til at holde på varmen – og det er uden tvivl noget, der kan mærkes på varmeregningen.

Check Also

Mobilabonnementer i fremtiden – Hvordan bliver det?

Har du spekuleret over hvordan fremtidens mobilabonnement kunne komme til at se ud? Eller har …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *