Mobilabonnementer i fremtiden – Hvordan bliver det?

Sponsoreret artikel

Har du spekuleret over hvordan fremtidens mobilabonnement kunne komme til at se ud? Eller har du måske ikke. Uanset om du har eller ikke har, kan det være ret god viden. Vi har derfor sat os for at undersøge dette.

Fremtidens mobilabonnementer kan være simple men også lidt indviklet. I dag er det sådan at der pr. person er mere end ét mobilabonnement i Danmark. Altså har flere personer i Danmark mere end ét enkelt mobilabonnement. Kunne det ikke være skønt hvis du så kunne bruge det samme til begge telefoner?

I hele verden er udbuddet af mobilabonnementer steget ekstremt de senere år. I slutningen af år 2013 var der mere end 7,1 mia. Mobilabonnementer. Det betyder, at verden snart har lige så mange mobilabonnementer som der er mennesker. Det taget i betragtning at der kun er omkring 25% af verden der har adgang til internettet. Netop derfor vil der også gå noget tid før at måden vi ser mobilabonnement på vil blive ændret.

I dag er det sådan at mobilabonnement består af tre dele. X SMS, X taletid og X dataforbrug. Man ser i dag et fald på sms siden, fordi flere og flere anvender internetbaserede muligheder for at sende sms’er. Derfor er langt de fleste abonnementer også med fri sms.

Derfor kan fremtidens mobilabonnementer bestå i udelukkende dataforbrug. Både SMS og taletid kommer til at fungere over dataforbrug, idet internetmulighederne opstår flere og flere steder i verden. Vi kender det allerede i dag fra Imessage, Viber og andre internet kommunikations muligheder.

Apple er allerede i dag i gang med at udvikle et lign system. Deres metoder vil være at du ikke længere har et SIM-kort. Du vil altså have dine SIM-kort oplysninger liggende i en router eller Cloud som de kalder det. På den måde kan du nemt skifte mobil og måske have flere mobiler til det samme abonnement.

Der er rigtig mange muligheder omkring abonnementer i fremtiden. Dog skal det tages i betragtning af i U og E lande vil denne transformation ske senere, da deres industrialisering ikke er nær så langt som I lande.

Ønsker du blot at finde det billigste mobilabonnement i dag, kan jeg kraftigt anbefale dig at tjekke telmodi.dk ud. Her kan du nemt angive dit forbrug og baseret på dette finde det billigste mobilabonnement.

Check Also

4 tips til en grønnere hverdag

Nu mere end nogensinde er det utrolig vigtigt, at vi sørger for at omdirigere vores …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *