Miljørigtige produkter til hus og have

Sponsoreret artikel

Går du op i økologi og bæredygtighed? Ønsker du at minimere din negative effekt på vores klode? Så skal du naturligvis have fat i miljørigtige produkter til køkkenhaven og husdyrene. Læs mere om dem lige her.

Den bæredygtige køkkenhave

Ønsker du at gøre noget godt for vores planet, er du allerede kommet et godt stykke vej ved at anlægge en køkkenhave. På den måde kan du nemlig producere en del af dine fødevarer selv, og det betyder, at du minimerer det CO2-aftryk, vi sætter på jorden i forbindelse med transport af fødevarer. Vil du holde køkkenhaven bæredygtig på andre planer også, skal du selvfølgelig undgå at bruge kemikalier og unaturlige gødningsmidler, men i stedet købe naturgødning, som på helt samme vis kan få din køkkenhave til at boome. Ligeledes kan du købe særligt økologisk muld, hvis du ønsker at sikre dig, at dine afgrøder bliver økologiske, og der er altså masser af muligheder for at gøre køkkenhaven fuldkommen miljøvenlig. Du kan eksempelvis købe naturgødning og økologiske plantesække på danishagroshoppen.dk.

Økologisk dyrefoder

Du tænker måske ikke umiddelbart over det, men det er ikke kun væsentligt, at du selv holder dig til økologi, men faktisk også at dine dyr gør. Især hvis du har mange husdyr, som får konventionelt produceret foder, stemmer det ikke rigtig overens med dit eget forsøg på at holde dig til økologi. Vil du være økologisk så langt hen ad vejen som overhovedet muligt, skal du derfor også have fat i økologisk foder til dine dyr. Det behøver ikke at koste meget mere end konventionelt foder, hvis du køber det i større mængder, og det kan du for eksempel også gøre på danishagroshoppen.dk. På den måde kan hele din husholdning være økologisk, og det er godt for både naturen og for dyr og mennesker.

Miljørigtig vedligeholdelse

Den miljørigtige linje behøver ikke at stoppe, når det kommer til vedligeholdelse og rengøring af dit hus. Således kan du mange steder købe eksempelvis miljøvenlige rengøringsmidler, så du også her kan mindske dit aftryk på naturen. Ligeledes kan sådan noget som husmaling faktisk også findes økologisk, så du ikke behøver at ty til en masse kemikalier for at give din bolig en kærlig hånd. Der er altså rig mulighed for at gøre noget godt for naturen – og for dig selv og dine medmennesker – og både hus og have kan godt holdes miljøvenligt, hvis blot du leder efter produkterne de rigtige steder.

 

Check Also

Sådan får du lavet en energimærkning af dit hus

Hvis du står og skal sælge dit hus og skal købe nyt, er det vigtigt, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *