Derfor skal du købe træpiller som brændsel

Sponsoreret artikel

Har du længe gået og tænkt på at købe træpiller fremfor almindelig brændsel, men mangler lige det sidste for at blive helt overbevist? Her på siden har vi samlet de tre bedste fordele ved træpiller. Fordele som uden tvivl vil få dig til at købe træpiller fremfor almindelig brændsel.

De brænder længere og giver mere varme

En af de største fordele ved træpiller er, at de brænder længere og samtidig giver mere varme pr. kilo brændsel du bruger. Det vil sige, at du skal bruge færre kilo brændsel, når du fyrer med træpiller – men du får mere ud af pillerne!

Dette kan have en ganske god og positiv effekt på økonomien, da du jo får mere ud af træpillerne fremfor det almindelige brænde. Det er en god ide at regne lidt på, hvor meget du egentlig kan spare ved at skifte til træpiller – på den måde bliver du uden tvivl overbevist om, at træpiller er det bedste valg!

Det er godt for miljøet

Træpiller er ikke kun gode for pengepungen. De er især også gode for miljøet, da de giver en mere ren brænding end bøgetræ – blot for at tage et eksempel. Du udleder altså markant mindre CO2 ved at bruge træpiller, hvilket miljøet og dine efterkommere vil takke dig mange gange for.

Prisen er ikke spor høj i forhold til ”rigtig” brænde

Træpiller var forholdsvise dyre i starten, da de kom på markedet grundet den store efterspørgsel. Dog kan du i dag købe træpiller til ganske fair priser, der uden tvivl er billigere end, hvad du skal give for en bunke træ – der svarer til samme effekt som træpillerne giver. Du kan med fordel købe dine træpiller på nettet, hvis du gerne vil spare ekstra mange penge. De bliver typisk leveret på en palle lige på din adresse. Nemmere bliver det ikke.

Vil du gerne se, hvad træpiller pt. koster hos forhandlerne? Find kvalitetstræpiller her.

Check Also

Sådan får du lavet en energimærkning af dit hus

Hvis du står og skal sælge dit hus og skal købe nyt, er det vigtigt, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *