Anvend miljøvenligt FSC gavepapir

Sponsoreret artikel

I dag er det svært at se forskel på almindeligt papir og på miljørigtigt genbrugspapir, men normalt er det miljøvenlige genbrugspapir lidt mere mat og ru i overfladen end det kridhvide papir, der er fremstillet med tilsætning af en masse farlige stoffer.

I dag kan man faktisk få alle typer papir som genbrugspapir, der er meget mere miljøvenlige end traditionelle former for papirsvarer, da denne slags papir kan nedbrydes 100 % i naturen. Almindelige papirvarer kan nemlig indeholde mange giftige tilsætningsstoffer, der ikke kan nedbrydes i naturen. Hvis man har en butik med varer, så bruger man rigtig meget papir og pap i løbet af året, og på den måde kan man risikere at forurene naturen rigtig meget, hvis man ikke anvender miljøvenlige materialer som:

  • Brevpapir
  • Konvolutter
  • Papkasser
  • Bølgepap
  • Visitkort
  • Papirsposer
  • Gavepapir
  • Gaveæsker
  • Øvrige former for papir emballage

FSC standarden for papir

FSC er en international organisation, der har indført en universal mærkningsordning til træ og papir varer, som i dag er de facto standarden på markedet. Såfremt en vare er mærket med FSC, så kan man købe denne vare med god samvittighed, da den således er genanvendelig og miljøvenlig, således den kan nedbrydes i naturen. Samtidig sikrer man med denne ordning, at der ikke fældes mere træ, end der plantes igen i forbindelse med fældningen, således man ikke støtter udryddelsen af skovene verden over, og desuden giver FSC sikkerhed for, at træfældningen sker forsvarligt uden at skade dyr og planteliv, samt at skovarbejderne er veluddannede og overholder kravene om sikkerhed og løn. Det er vigtigt, man ikke driver rovdrift på naturens resurser med træfældning, da dette er uansvarligt overfor de kommende generationer. Hvis man har en butik, så skal varerne jo indpakkes forsvarligt og flot, uden det koster en formue, og papir er nu engang det mest velegnede materiale, især hvis det er miljøvenligt og nedbrydeligt, så man bør derfor altid sikre sig at benytte denne form for papir til indpakningen.

Indpakning i butikkerne

Mange varer pakkes pænt ind i gavepapir, når man har købt en vare i butikken, idet pakken dels skal kunne transporteres hjem præsentabelt men også beskyttende, således den ikke modtager støv, snavs, slag og ridser under transporten. Også når vi vil give en vare som gave, har vi brug for at indpakke den med flot gavepapir, og der bruges mange tons gavepapir om året, så derfor bør man altid anvende FSC gavepapir og FSC poser, når man pakker en vare ind i butikken. Men hvor kan man købe FSC gavepapir? Man finder et af Danmarks største udvalg af FSC gavepapir hos Scanlux Packaging, og det er jo både nemt, hurtigt og billigt at handle på en webshop. Fordelen ved at handle på en webshop er især det store udvalg af varer og de lave priser, men også at man sparer både transportudgifter og tid ved at bestille fra sin computer, hvilket kan klares på få minutter.

Check Also

Sådan får du lavet en energimærkning af dit hus

Hvis du står og skal sælge dit hus og skal købe nyt, er det vigtigt, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *