3 enkle tips: Gør sommerhuset mere energieffektivt

Sponsoreret artikel

Selvom sommerhuset ikke er der, hvor du opholder dig mest i løbet af året, så er der stadig mange penge at spare ved at fokusere lidt på energieffektiviteten. Her i indlægget bliver du præsenteret for tre tips, der kan gøre sommerhuset mere effektivt – og dermed billigere at bo i.

Skru ned for forbruget af el

Noget af det bedste og nemmeste du kan gøre er at skrue ned for dit forbrug af el. Det kan du gøre på mange forskellige måder. For at få ideerne i gang får du her et par simple tips til at minimere forbruget af el.

Hæng tøjet til tørre udenfor

Tørretumbleren kan være en dyr fornøjelse, når tøjet skal tørres. Derfor anbefales det at anskaffe et godt tørrestativ og hænge tøjet udenfor. På den måde kan du se frem til en ganske fin besparelse år efter år. Derudover er der også noget lækkert ved at tage tøj på, der har hængt til tørre i den frie luft.

Sluk på kontakten

Slukker du nogensinde på kontakten efter du har set TV eller brugt din computeroplader? Det bør du måske overveje. Dette tip er det mest simple du læser om i dag. Derfor kan det ganske enkelt ikke betale sig IKKE at gøre brug af det. Du kan læse om mulige besparelser på Bolius’ hjemmeside.

Køb elektronik med høje energimærkninger

Trænger du til en ny vaskemaskine i sommerhuset? Eller skal du måske have nyt køleskab? Gå efter elektronik med høje energimærkninger. På den måde får du et produkt, der beviseligt er energieffektivt.

Varmepumpen er sommerhusets bedste ven

Et lidt mere avanceret tip, men et af de mest kraftfulde. Varmepumpe som varmekilde til sommerhuset er noget af det bedst du kan gøre. Her er der virkelig mange penge at spare på din varmeregning. Varmepumpen er en af de mest effektive varmekilder du kan få fingrene i for en nogenlunde fair pris.

Nyt gulv og gulvisolering kan spare mange penge

Sidst men ikke mindst kan du overveje at få nyt gulv plus ny og forbedret gulvisolering i sommerhuset. Dette tip er især genialt, hvis du har et sommerhus af ældre dato, der snart trænger til at blive opgraderet på gulvfronten. Du kan blive klogere på lægning af nyt gulv her.

Check Also

Spar penge, når du skal flytte ved at købe paprør

Står man i den situation, at man skal til at flytte, er det vigtigt at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *